Tapahtumainfo

Arctic Horse Race

Kansainvälisesti tunnettu Arctic Horse Race -ravikilpailu on maailman pohjoisimman ympäri vuoden ravikilpailuja järjestävän Mäntyvaaran raviradan kauden päätapahtuma, joka järjestetään vuosittain alkutalvesta. 2021 vuonna tapahtuma on 4.12. Koko perheen päivätapahtuma laittaa päivän käyntiin klo 12, ravit ovat jatkumo klo 15 ja kilpailujen jälkeen juhlitaan noin klo 21:30 aina klo 02:00 asti.

Tapahtumasta on vuosien varrella muodostunut yksi talvikauden suosituimmista ravitapahtumista, jossa yleisömäärä on parhaimmillaan noin 2620 hengen tasolle. Raviradan viihtyisät ympäristö ja erinomainen näkyvyys koko rata-alueelle sekä ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat raviurheilun ystäviä ja ammattilaisia läheltä ja kaukaa. Päätapahtuman luonteeseen kuuluu erityiset Ice King ja Heat King lähdöt, joiden voittajat palkitaan erityisillä palkinnoilla. Vuonna 2021 nähdään historian ensimmäinen Arctic Pony King- lähtö!

Ravien jälkeen ilta jatkuu vielä iltatapahtuman merkeissä, missä The Bilebändi esiintyy.

Toivotamme kaikki raviurheilun ystävät tervetulleiksi vuoden 2021 Arctic Horse Race -vauhtijuhlaan seuraamaan huippuraviurheilua
ja nauttimaan upeasta tunnelmasta . Viihtyisää raviviikonloppua!

Arctic Challenge -ohjastajakilpailu

Joukkueiden välinen taisto on taas ratkeamassa Rovaniemen raviradan vuoden päätapahtumassa! Näemme estradilla neljä joukkuetta; Ulkomaiden haastajat, Lappilaiset, Legendat, sekä Tähdet. 2021 vuonna Arctic Challenge -ohjastajakilpailussa nähdään vuoden tauon jälkeen mukana myös
ruotsalaisvieraita Suomen kärkiohjastajanimien lisäksi. Lue lisää TÄÄLTÄ

Päivätapahtuma

Raveja edeltää koko perheen päivätapahtuma, jonne ovat tervetulleita kaikki vauvasta aina vaariin asti. Ohjelmaa, nähtävää ja koettavaa riittää koko tapahtuman ajaksi, klo 12-16. Kilpailut käynnistyvät klo 15, joita voi jäädä ja kannattaa jäädä seuraamaan samalla kokoonpanolla. Tarkempaa informaatiota löydät TÄÄLTÄ.

Aukioloajat ja sisäänpääsy

Portit aukeavat lauantaina kello 12 . Sisään tapahtuma-alueelle pääsee pääsylippua vastaan, joita myydään portilla, sekä ennakkoon osoitteessa Uusi välilehti (rovaniemenravirata.fi). Ostamalla ennakkolipun, saat sen halvempaan hintaan.

Pankkipiste

Pankkipiste sijaitsee tototiskissä. Kaikissa ravintolapisteissä voi maksaa pankkikortilla.

Ensiapu

Raveissa on paikalla ensiapuyksikkö. Ensiapuhenkilöstö myös kiertelee katsomoalueella. Ensiapua on saatavilla sitä tarvitseville järjestystoimihenkilöiden kautta.

Anniskelualueet

Anniskelualueita ovat ravintola Mäntyhovin katsomoalue sekä Talviterassi Mäntyhovin vieressä.

WC:t

WC-tilat on merkitty aluekarttaan. Inva-WC:tä raviradalla ei vielä valitettavasti ole. Tämä on toteutuslistalla vuoden 2022 aikana.

Löytötavarat

Löytötavarat voi toimittaa kunkin katsomoalueen myyntipisteisiin. Löytötavaroita voi tiedustella myös raviradan toimistosta, yhteystiedot löytyvät täältä.

Tarkastukset tapahtumassa

Tapahtumassa saa nauttia alkoholia vain rajatuilla anniskelualueilla ja vain anniskelualueella myytyjä alkoholituotteita. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty ja viranomaiset edellyttävät tapahtumajärjestäjää valvomaan asiaa. Aiempien vuosien tapaan kannattaa varautua laukkujen tarkistuksiin. Alkoholittomat juomat on tuotava alueelle avaamattomissa pakkauksissa. Alueilla on myös vesipisteitä, joissa voi täyttää oman juomapullon.

Lemmikit

Lemmikkieläinten tuominen tapahtumaan on sallittua, mutta ruuhkainen ja meluisa ympäristö ei välttämättä ole lemmikille kovinkaan miellyttävä. Muistathan huolehtia eläimesi nestehuollosta ja pitää lemmikkisi kiinni! Varikkoalueelle ei lemmikkejä saa viedä.

VIP-tila

VIP-lipun lunastaneille on ravitapahtuman aikana käytössään tila, jossa oma ruokailu- ja anniskelualue. VIP-alue sijaitsee Toto-hallin välittömässä läheisyydessä. Ravien päätyttyä noin klo 21:30 tapahtuma-alue muuttuu iltatapahtuman areenaksi. VIP-lippu oikeuttaa pääsyyn myös iltatapahtumaan.
Iltatapahtumaan myydään lippuja myös erikseen.