Tapahtumainfo

Arctic Horse Race pähkinänkuoressa

Arctic Horse Race

Kansainvälisesti tunnettu Arctic Horse Race -ravikilpailu on maailman pohjoisimman ympäri vuoden ravikilpailuja järjestävän Mäntyvaaran raviradan kauden päätapahtuma, joka järjestetään vuosittain alkutalvesta. 2022 vuonna tapahtuma on 3.12. Ravit alkavat klo 17 ja kilpailujen jälkeen juhlitaan noin klo 20:30 aina klo 02:00 asti.

Tapahtumasta on vuosien varrella muodostunut yksi talvikauden suosituimmista ravitapahtumista, jossa yleisömäärä on parhaimmillaan noin 2620 hengen tasolle. Raviradan viihtyisät ympäristö ja erinomainen näkyvyys koko rata-alueelle sekä ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat raviurheilun ystäviä ja ammattilaisia läheltä ja kaukaa. Päätapahtuman luonteeseen kuuluu erityiset Ice King ja Heat King lähdöt, joiden voittajat palkitaan erityisillä palkinnoilla. Vuonna 2022 nähdään historian toinen Arctic Pony King- lähtö!

Ravien jälkeen ilta jatkuu vielä Privabileillä, jonka kruunaa yllätysesiintyjä!

Toivotamme kaikki raviurheilun ystävät tervetulleiksi vuoden 2022 Arctic Horse Race -vauhtijuhlaan seuraamaan huippuraviurheilua
ja nauttimaan upeasta tunnelmasta . Viihtyisää raviviikonloppua!

Liput ovat myynnissä N-Y-T! Hanki omasi kätevästi etusivulta.

Ohjastajaottelu

Arctic Challenge

Ohjastajien välinen taisto on taas ratkeamassa Rovaniemen raviradan vuoden päätapahtumassa!

Vuodesta 2019 Arctic Horse Race- päivään on kuulunut arktinen ohjastajaottelu Arctic Challenge. Kuskikilpailun osanottajat mittelöivät kultaisesta tittelistä osalähtöjen kautta aina finaaliin asti. Kuka kruunataan voittajaksi vuonna 2022?

Näemme estradilla vuonna 2022 hieman erilaisen ohjastajaottelun. Lue lisää TÄÄLTÄ

Päivän aikataulu

Sisäänpääsy & aukioloajat

Tärkeät päivät ja aikataulu; 3.12.2022 klo 17:00

Tarkemmat aikataulut mm. Arctic Pony Racesta tarkentuu lähtölistojen valmistuessa. Ravien keskimääräinen aikataulu on noin klo. 16:00, mutta Toto-lähdöt käynnistyvät klo 17.

Lippuja voi ostaa kätevästi TÄÄLTÄ.

 

Muut asiat

Mikäli herää muita kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä - yhteystiedot välilehdellä

Pankkipiste sijaitsee tototiskissä. Kaikissa ravintolapisteissä voi maksaa pankkikortilla

Raveissa on paikalla ensiapuyksikkö. Ensiapuhenkilöstö kiertelee myös katsomoalueella. Ensiapua on saatavilla sitä tarvitseville järjestystoimihenkilöiden kautta.

Anniskelualueita ovat ravintola Mäntyhovin katsomoalue sekä terassi Mäntyhovin vieressä.

WC-tilat ovat merkitty aluekarttaan. Ne löytyvät katsomorakennuksen kaupungin puoleisestä päädystä, jonne löytyy myös opasteet. 

Löytötavarat voi toimittaa katsomoalueen myyntipisteisiin. Löytötavaroita voi tiedustella myös raviradan toimistosta. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ.

Tapahtumassa saa nauttia alkoholia vain rajatuilla anniskelualueilla ja vain anniskelualueella myytyjä alkoholituotteita. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty ja viranomaiset edellyttävät tapahtumanjärjestäjää valvomaan asiaa. Aiempien vuosien tapaan kannattaa varautua laukkujen tarkastuksiin.