Tapahtumainfo

Arctic Horse Race pähkinänkuoressa

Arctic Horse Race

Kansainvälisesti tunnettu Arctic Horse Race -ravikilpailu on maailman pohjoisimman ympäri vuoden ravikilpailuja järjestävän Mäntyvaaran raviradan kauden päätapahtuma, joka järjestetään vuosittain. 2023 vuonna tapahtuma on 4.3. Ravit käsittävät ohjelmaa koko perheelle : poniratsastusta ja keppihevosia unohtamatta! Ravien jälkeen on aika juhlia, nimittäin The Bilebändi aloittaa soittamisen klo 21. 

Tapahtumasta on vuosien varrella muodostunut yksi talvikauden suosituimmista ravitapahtumista, jossa yleisömäärä on parhaimmillaan noin 2620 hengen tasolle. Raviradan viihtyisät ympäristö ja erinomainen näkyvyys koko rata-alueelle sekä ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat raviurheilun ystäviä ja ammattilaisia läheltä ja kaukaa. Päätapahtuman luonteeseen kuuluu erityiset Ice King ja Heat King lähdöt, joiden voittajat palkitaan erityisillä palkinnoilla. Vuonna 2023 nähdään historian kolmas Arctic Pony King- lähtö!

Ravien jälkeen ilta jatkuu vielä iltajuhlalla, jonka kruunaa the Bilebändi!

Toivotamme kaikki raviurheilun ystävät tervetulleiksi vuoden 2023 Arctic Horse Race -vauhtijuhlaan seuraamaan huippuraviurheilua
ja nauttimaan upeasta tunnelmasta . Viihtyisää raviviikonloppua!

Liput ovat myynnissä etusivulla.

Ohjastajaottelu

Arctic Challenge

Ohjastajien välinen taisto on taas ratkeamassa Rovaniemen raviradan vuoden päätapahtumassa!

Vuodesta 2019 Arctic Horse Race- päivään on kuulunut arktinen ohjastajaottelu Arctic Challenge. Kuskikilpailun osanottajat mittelöivät kultaisesta tittelistä osalähtöjen kautta aina finaaliin asti. Kuka kruunataan voittajaksi vuonna 2023?

 Lue lisää TÄÄLTÄ

Päivän aikataulu

Sisäänpääsy & aukioloajat

Tärkeät päivät ja aikataulu; 4.3.2023.

Tarkemmat aikataulut mm. Arctic Pony Racesta tarkentuu lähtölistojen valmistuessa.

Lippuja voi ostaa kätevästi pian TÄÄLTÄ.

Muut asiat

Mikäli herää muita kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä raviradan toimistoon.

Pankkipiste sijaitsee tototiskissä. Kaikissa ravintolapisteissä voi maksaa pankkikortilla

Raveissa on paikalla ensiapuyksikkö. Ensiapuhenkilöstö kiertelee myös katsomoalueella. Ensiapua on saatavilla sitä tarvitseville järjestystoimihenkilöiden kautta.

Anniskelualueita ovat ravintola Mäntyhovin katsomoalue sekä terassi Mäntyhovin vieressä.

WC-tilat ovat merkitty aluekarttaan. Ne löytyvät katsomorakennuksen kaupungin puoleisestä päädystä, jonne löytyy myös opasteet. 

Löytötavarat voi toimittaa katsomoalueen myyntipisteisiin. Löytötavaroita voi tiedustella myös raviradan toimistosta. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ.

Tapahtumassa saa nauttia alkoholia vain rajatuilla anniskelualueilla ja vain anniskelualueella myytyjä alkoholituotteita. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty ja viranomaiset edellyttävät tapahtumanjärjestäjää valvomaan asiaa. Aiempien vuosien tapaan kannattaa varautua laukkujen tarkastuksiin.